Betaal in 3 termijnen tegen 0% rente

2 jaar garantie

Gratis bezorgd in Nederland en België

Avond- en weekend levering

Uit voorraad leverbaar

[email protected] of +31 180 70 92 60 

black friday 2019

Wat hield je tot zover tegen om een marmeren tafel te kopen? De prijs? Elk excuus kun je doorstrepen. Onze marmeren tafels zijn al prettig geprijsd, maar nu halen we alle drempels weg. Met 10% Black Friday-discount op de mooiste marmeren tafels van hoogwaardig marmer uit Spanje & Italië. Pak nu je marmeren tafel-moment.

Een marmeren tafel voor ieder interieur

BLACK FRIDAY… HOE ZIT DAT OOK ALWEER?

Black Friday. De vrijdag na Thanksgiving, als Amerika zijn ode heeft gebracht aan de oogst van dat jaar, met kalkoen en pompoentaart. Op Black Friday heeft iedereen in de VS vrij en klinkt het startschot voor de kerstinkopen. Met spectaculaire aanbiedingen waardoor het ‘zwart’ ziet van de mensen in de winkels. En wij doen mee met 10% korting. Zodat ook jij met de kerst aan je marmeren tafel zit!

Shop nu!

ALLEEN TIJDENS BLACK FRIDAY

Black Friday staat voor ongelooflijke aanbiedingen. Ook in Nederland, ook online. Marmeren tafels schudt alle schroom van zich af en stunt mee. Je krijgt 10% korting op ons volledige assortiment. Per direct.

Bekijk onze deals!

VERTROUWD KOPEN MET HOGE KORTING

Nu of nooit. Onze Black Friday-aanbieding is alleen geldig op zwarte vrijdag, 29 november 2019. Op al je aankopen zijn de vertrouwde zekerheden van marmerentafels.nl van toepassing:

√ 2 jaar garantie

√ Direct leverbaar

√ Gratis bezorgd in Nederland en België, ook avond en weekend

Onze prijsprincipes gaan voor één keer overboord

Strak van lijn, minimalistisch haast, tijdloos. Bij ons vind je de designtafels en –zitmeubelen waar je hart sneller van gaat kloppen. Marmer van hoge kwaliteit, fijne afwerking. Valt dat wel te rijmen met een megakorting van 10%? Alle prijsprincipes gaan aan de kant voor Black Friday. Profiteer van ons online bestelgemak en de gratis bezorging in Nederland en België. Dit is jouw marmeren tafel-moment

10% KORTING OP ALLE MARMEREN TAFELS

De tijdelijke Black Friday-deal geldt voor alle marmeren tafels. Dus niet alleen voor onze prachtige tafels van nero marquina zwart marmer, ook voor onze marmeren tafels in carrara wit en india green. En niet alleen voor onze eettafels, óók voor onze salontafels en bijzettafels. Zie je die marmeren tafel al indruk maken in je eetkeuken of werkkamer? Aarzel niet langer. Dit is jouw marmeren tafel-moment.

Onze eettafels

10% KORTING OP ALLE ZITMEUBELEN

Oké, je bent hier voor onze marmeren tafels. Maar hey, het is Black Friday dus ook onze zitmeubelen doen mee. En geloof ons, ze zijn onweerstaanbaar, onze nieuwste lichting eetkamerstoelen, fauteuils en poefs. Een deal is een deal.

Bekijk hier onze zitmeubelen

Onze stoelen