Skip to main content

Marmerblokken: robuuste en luxe uitstraling

Een marmerblok is een massief stuk marmer dat wordt gebruikt als decoratief element in huis. Het wordt vaak gebruikt als bijzettafel, salontafel, of zelfs als sculpturaal kunstwerk. Marmerblokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, waardoor ze veelzijdig in gebruik zijn en een luxueuze uitstraling aan elke ruimte toevoegen.
Voordelen van een marmerblok

  1. Elegantie: Marmerblokken stralen elegantie en verfijning uit, waardoor ze een statement stuk zijn in elk interieur.
  2. Duurzaamheid: Marmer is een duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage, waardoor marmerblokken een investering zijn voor de lange termijn.
  3. Veelzijdigheid: Door hun veelzijdigheid kunnen marmerblokken worden gebruikt als bijzettafel, salontafel, krukje, of zelfs als decoratief element op zichzelf.
  4. Natuurlijke schoonheid: Elke marmerblok heeft unieke aderpatronen en kleurschakeringen, waardoor het een natuurlijk en uniek karakter toevoegt aan je interieur.
Marmerblok bijzettafel

Soorten marmerblokken

Er zijn diverse soorten marmerblokken te onderscheiden.

Marmerblok-zwart

Marmerblokken

De grote marmerblokken worden vaak gebruikt als salontafel in de woonkamer. Dit geeft een robuuste en luxe uitstraling.

Marmerblok-pilaar-klein-zwart-goud

Kleine marmerblokken

De kleine marmerblokken worden vaak gebruikt als bijzettafel of in combinatie met een pilaar om wat accenten aan te geven.

Marmerblok-pilaar-bruin

Pilaar marmerblokken

De pilaar marmerblokken worden vaak gebruikt om een mooie vaas met bloemen of een beeld op te zetten.

Hoe kies je het beste een marmerblok?

  1. Kleur en aderpatronen: Kies een marmerblok met aderpatronen en kleuren die passen bij je interieurstijl en persoonlijke voorkeur.
  2. Grootte: Meet de beschikbare ruimte in je huis om ervoor te zorgen dat het marmerblok goed past en in harmonie is met de rest van de inrichting.
  3. Afwerking: Overweeg de afwerking van het marmerblok, zoals gepolijst, gezoet, of geborsteld, en kies degene die het beste past bij de gewenste uitstraling en onderhoudsbehoeften.

Aangesloten webshops