Skip to main content

Ben je op zoek naar een statementstuk dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Overweeg dan eens een prachtige marmeren tafel. Met zijn tijdloze schoonheid en veelzijdig karakter past een marmeren tafel perfect bij verschillende interieurstijlen.

In deze blogpost verkennen we hoe een marmeren tafel naadloos past in drie van de meest trendy interieurstijlen van dit moment: Japandi, Scandinavisch en Klassiek design.

Japandi

Japandi: verfijnde eenvoud met Travertin

Japandi is een harmonieuze fusie van Japanse minimalisme en Scandinavische elegantie. Deze stijl omarmt eenvoud, natuurlijke materialen en een rustgevende sfeer. Een marmeren tafel met een vleugje Travertin past perfect bij deze stijl, en daarom is het een ideale keuze. Met zijn warme, natuurlijke uitstraling en subtiele textuur brengt Travertin een gevoel van rust en sereniteit in een Japandi interieur. Combineer deze tafel met lichte houten accenten en minimalistische accessoires voor een serene en uitnodigende ruimte.
Scandinavisch

Scandinavisch: Minimalistisch chic met Carrara

Het Scandinavische interieur staat bekend om zijn eenvoudige elegantie, lichte kleurenpalet en functionele ontwerpen. Een marmeren tafel voegt een vleugje luxe toe aan deze ingetogen stijl, en Carrara marmer is een populaire keuze. Met zijn heldere witte achtergrond en subtiele grijze aderen past Carrara perfect bij het Scandinavische kleurenpalet en de strakke lijnen van het meubilair. Combineer de Carrara marmeren tafel met natuurlijke materialen zoals hout en leer voor een tijdloos chique uitstraling.

Klassiek

Klassiek design: Retro allure met Calacatta Viola

Klassiek design, geïnspireerd op de elegante stijlen van vroeger, kenmerkt zich door verfijnde details, weelderige materialen en een tijdloze uitstraling. Een marmeren tafel voegt een vleugje glamour toe aan deze stijl, en Calacatta Viola marmer is een geweldige keuze. Met zijn diepe paarse tint en subtiele aderen brengt Calacatta Viola een gevoel van luxe en verfijning in een klassiek interieur. Combineer deze tafel met rijke stoffen, antiek meubilair en klassieke patronen voor een uitgesproken en stijlvolle ruimte.

Conclusie

Met een marmeren tafel kun je elke interieurstijl naar een hoger niveau tillen. Of je nu kiest voor Travertin in een Japandi interieur, Carrara in een Scandinavische setting of Calacatta Viola in een klassiek design, een marmeren tafel voegt altijd een vleugje luxe en elegantie toe aan je huis. Welke stijl spreekt jou het meest aan?

Aangesloten webshops