Skip to main content

Als je op zoek bent naar een upgrade voor je thuiswerkplek, overweeg dan eens een marmeren bureau. Naast de esthetische aantrekkingskracht biedt een marmeren bureau tal van voordelen die het een slimme investering maken voor jouw werkomgeving. Hier zijn een paar redenen waarom een marmeren bureau een uitstekende keuze is:

  1. Elegante uitstraling: Marmeren bureaus voegen direct een vleugje luxe toe aan elke kamer. Het natuurlijke patroon en de unieke textuur maken het tot een tijdloos stuk dat de uitstraling van je thuiswerkplek verhoogt.
  2. Duurzaamheid: In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is marmer een duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Met de juiste zorg kan een marmeren bureau tientallen jaren meegaan, waardoor het een investering op lange termijn is.

Welke kleuren marmeren bureaus zijn er?

Overweeg bij het kiezen van een marmeren bureau ook de kleur. Marmer is verkrijgbaar in verschillende tinten en patronen, waardoor je de mogelijkheid hebt om een bureau te kiezen dat perfect past bij jouw smaak en interieur:

Marmeren-bureau-wit

Wit

Een klassieke keuze die tijdloze elegantie uitstraalt.

Marmeren-bureau-zwart

Zwart

Diepzwart marmer dat een luxueuze en dramatische sfeer creëert.

Marmeren-bureau-bruin

Bruin

Warm en rijk, ideaal voor een gezellige werkplek.

Marmeren-bureau-groen

Groen

Een extentrieke kleur die er gelijk uitspringt in jouw thuis kantoor.

Marmeren-bureau-creme

Crème

Een lichte kleur wat een iets warmere uitstraling geeft dan wit.

Welke maat bureau moet je kiezen?

Bij het kiezen van de juiste grootte voor je marmeren bureau is functionaliteit essentieel:

  • Diepte: Een bureau moet ten minste 70 cm diep zijn, maar voor een comfortabele werkruimte is een diepte van 80 tot 90 cm ideaal. Dit biedt voldoende ruimte voor een computer, notitieblokken en andere benodigdheden.
  • Breedte: Afhankelijk van je behoeften en de beschikbare ruimte kun je kiezen voor een bureau van verschillende breedtes. Voor een ruimere werkplek zijn bureaus tot 274 cm breed beschikbaar, waardoor je voldoende ruimte hebt om georganiseerd te blijven en efficiënt te werken.

Hoe onderhoud je jouw marmeren bureau?

Het onderhouden van een marmeren bureau is eenvoudig, maar vereist wel regelmatige zorg om de natuurlijke schoonheid te behouden:

  1. Dagelijkse reiniging: Veeg het bureau dagelijks af met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
  2. Vlekken verwijderen: Morsingen moeten onmiddellijk worden schoongemaakt om vlekken te voorkomen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om vlekken voorzichtig weg te vegen.
  3. Periodieke verzegeling: Om het marmer te beschermen tegen vlekken en krassen, is het raadzaam om het bureau periodiek te verzegelen met een marmeren sealer.

Met een marmeren bureau creëer je niet alleen een elegante en stijlvolle werkruimte, maar investeer je ook in een duurzaam en functioneel meubelstuk dat jarenlang meegaat.

Aangesloten webshops